ads

VIRAL FACEBOOK-VIDEO – RESULTATENE AVDEKKET!

Den omtales som "Supermann-reportasjen". Et vitenskapelig gjennombrudd avslører formelen som gjør det mulig for menn (selv de over 40) å prestere maksimalt – gjenoppbygger muskeltonus, fjerner fett, øker utholdenhet og forlenger livet.

TROR DU VEKTLØFTING GJØR DEG STØRRE? TRO OM IGJEN!

Jeg rullet med øynene da jeg fikk overlevert rapporten. I årenes løp er jeg blitt svært skeptisk, og de første sidene var på ingen måte oppsiktsvekkende – vanvittige påstander, fakta og tall enhver ville ha vanskelig for å tro, og en haug med før og etter bilder. Ganske. Trøtte. Greier.

Men så la jeg merke til noe ...

Topp idrettsutøvere, Hollywood-stjerner og berømte personlige trenere skryter av resultatene denne nye "formelen for å bli ripped" gir. Folk jeg respekterer, beundrer og stoler på stod oppført på listen – de hadde satt sitt gode rykte på spill ved å komme med heftige påstander. Og så ble det enda bedre ... for den siste delen av rapporten var fullpakket av hard, ren vitenskap (som jeg elsker). Den forklarte i detalj hvordan hver av ingrediensene i formelen virker. Og, aller viktigst, den forklarte hvordan disse merkelige ingrediensene, i nøyaktige doser, virker sammen for å utløse masse aktivitet i ulike deler av mannekroppen.

Rapporten beskriver i detalj hvordan og hvorfor denne svært spesielle blandingen av næringsstoffer:

  • Motvirker det skjulte kroppskjemikaliet som gjør deg tykk
  • Raskt smelter bort gjennomsnittlig 20 kilo per bruker
  • Samtidig fremmer massiv muskelvekst
  • Øker utholdenhet, sexlyst og kognitivt nivå
  • Virker raskere på menn over 21 – fordi det supplerer naturlige hormoner

BANEBRYTENDE VITENSKAP SOM GIR DEG DRØMMEKROPPEN

L-Arginine

En naturlig alfa amino-syre som virker hemodilerende og øker nitrogenoksidnivåene i kroppen – renser blodomløpet og åpner det, slik at det lettere kan ta til seg næringsstoffer. Nitrogenoksid-syntaseenzymet forbedrer dessuten vasodilatasjon, for å forebygge tette arterier (aterosklerose), koronarsykdom, hjerteinfarkt og annen hjertesykdom.

Mariatistel (Silybum Marianum)

En av naturens mest effektive antioksidanter. Den har stor effekt på cellemembran og hindrer giftstoffer fra å trenge inn i leverceller. Foreløpige laboratorieundersøkelser viser at silymarin og andre virkestoffer i mariatistel kan forlenge levetiden til cellene i kroppen.

Coleus Forskohlii

Diterpenen i coleonol (aktiv ingrediens) er et kraftig hjelpemiddel for å oppnå vekttap. Kliniske studier viser at stoffet bidrar til å "smelte bort" fettvev raskere og mer effektivt. Dette unike stoffet blir også ofte brukt av personer som lider av søvnløshet og andre søvnforstyrrelser, som et virkningsfullt beroligende middel.

Eurycoma Longifolia (Penawar Pahit)

Dette er en av Asias best bevarte hemmeligheter: Det er bevist at Penawar har positiv effekt på virilitet og libido. I tillegg til å stimulere kjønnsdrift, kan eurycoma bidra til å øke sædproduksjon og brukes som potensfremmende middel. Minst ett molekyl i eurycoma (9-hydroxycanthin-6-en) er forbundet med utsettelse av ejakulasjon, og har samtidig potensfremmende egenskaper

SPØRSMÅL PÅ TWITTER:

Hvorfor er det nesten umulig å forbrenne fett OG bygge muskelmasse samtidig med vanlige midler?

Muskelbygging og fettforbrenning er to helt forskjellige prosesser. Du trenger begge for å få bli ripped, men på grunn av den type kosthold hver prosess krever, er det nesten umulig å oppnå begge deler naturlig på samme tid

Profesjonelle kroppsbyggere har funnet ut at man kan overstyre kroppens naturlige prosesser ved å kombinere visse typer kosttilskudd, for å oppnå begge målene raskt og trygt.

UTROLIGE TRANSFORMASJONER

SUPERMANN-EKSPERIMENTET BEGYNNER

Jeg tok med meg rapporten hjem og leste den flere ganger. Listen med kjente navn hadde gjort meg nysgjerrig. Jeg ba to av helseekspertene våre om å fakta-sjekke påstandene.

Jeg ville vite mer ...

Jeg fikk resultatene deres et par uker senere, og alt så ut til å stemme. De hadde til og med funnet to lett tilgjengelige kosttilskudd som, når de brukes sammen, gir en "kombinasjon" som inneholder nøyaktig den dosen undersøkelsen anbefaler.

Jeg skjønte at jeg måtte prøve dette selv. Derfor tok jeg utgangspunkt i rapporten, og gikk løs på mitt personlige "Supermann-eksperiment".

De gratis prøveflaskene med Hyper Tone Force og Hyper Tone Excel ble levert et par dager senere, frakt var overraskende billig. Jeg tok en Hyper Tone Force hver morgen og en Hyper Tone Excel før sengetid.

images
Uke 1

Resultatene i løpet av den første uken var raske og oppsiktsvekkende. Energinivået mitt gikk til værs. En uventet, men veldig positiv, bivirkning av Hyper Tone Force var at den dempet matlysten min (noe som, ærlig talt, fikk meg til å føle meg vel). Best av alt, jeg behøvde ikke å endre noen av mine daglige rutiner eller kostholdet mitt.

Etter bare syv dager veide jeg under 90 kilo, for første gang på mange år ... dessuten hadde jeg bygget opp utrolige 1,5 kilo ren muskelmasse. Jeg var imponert, men ikke helt overbevist. Vekttapet den første uken kunne jo skyldes væsketap (slik tilfellet ofte er med en rekke slankekurer) – så jeg ville se om muskelmassen min fortsatte å øke etter dette første hoppet.

Uke 2

I løpet av den andre uken hadde jeg mer energi enn noensinne og, for første gang siden jeg var tenåring, jeg sov godt. Jeg lå ikke lenger og kastet på meg eller snudde meg i sengen eller våknet opp midt på natten. Kroppen min fikk faktisk hvile (som et resultat av de detoksifiserende egenskapene til Hyper Tone Force, tror jeg).

I løpet av den andre uken klarte jeg å gå ned ytterligere 2 kilo – jeg var gått ned til utrolige 88 kilo på bare to uker. Jeg la også merke til at jeg begynte å få en markert 6-pack – noe kona elsket. Nå begynte jeg å lure på om disse produktene hadde mer for seg enn jeg hadde trodd i starten.

Uke 3

Nå var jeg ikke i tvil lenger Med de fleste andre kurer er det vanlig at man begynner å føle seg slapp etter tre uker. Men med Hyper Tone Force og Hyper Tone Excel holdt energinivået mitt seg veldig stabilt. Det holdt seg faktisk stabilt hele dagen.

Jeg hadde nå 5,5 kilo ren muskelmasse, og totalvekten min var litt over 85 kilo. Alt fettet rundt magen min var forsvunnet, og for første gang i mitt liv hadde jeg en barsk sixpack. Jeg var henrykt, for å si det mildt.

Uke 4

Supermann-eksperimentet har gjort meg målløs. Jeg har bygget 7 kilo muskelmasse, jeg er slank og ripped, og nå veier jeg 84 kilo – en imponerende forvandling fra mitt tidligere jeg.

Takket være Hyper Tone Force od Hyper Tone Excel har jeg fått kroppen (og libidoen) til en "ripped" 25-åring. Kona klarer knapt å holde tritt med meg i senga, og blikkene jeg får på kjøpesenteret er helt utrolige.

ER DU DEN NESTE?

Nå er jeg overbevist, og jeg kommer definitivt til å fortsette med dette programmet.

"Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatene. Jeg bygget opp 7 kilo muskelmasse på 4 uker og ble kvitt masse uønsket fett. Ingen spesiell diett. Ingen intense treningsøkter. Jeg er hekta! "

Du er kanskje litt skeptisk til resultatene mine. Og, for å være ærlig, klandrer jeg deg ikke. Jeg var også skeptisk i begynnelsen, husker du?

Den gode nyheten er at du ikke behøver å stole på meg ... i en begrenset periode gir både Hyper Tone Force og Hyper Tone Excel bort GRATIS prøveflasker.

Skaff deg dine i dag, for å få samme vekttap og muskelbyggingsresultater som meg.

EKSKLUSIVT GRATIS PRØVETILBUDBESTILL PRØVEFLASKER NÅ (så lenge lageret rekker)

LEGG TIL KOMMENTAR

Siste # kommentarer

Dag Paulsen

Jeg har lest mye om ulike kosttilskudd og funnet ut at Hyper Tone Force er et av de beste produktene på markedet. Jeg har lagt ved laboratorieanalysene av ingrediensene som står oppført på etiketten, som er mer nøyaktig oppgitt enn innholdet i lignende produkter.

Det er ingen tvil om at dette er blant de beste ytelsesforsterkende midlene/hjelpemidlene som er å få kjøpt. Jeg har ikke noe imot å svelge piller, og jeg takler fint å ta dem hver dag, i ukevis, uten å bli lei av å se de store fremskrittene.

** redigert: Jeg klarer ikke å laste opp rapporten (jeg skal prøve igjen senere) beklager, folkens **
28 august 2016 kl. 02:01

Jan Davidsen

Dette er flotte greier for alle mannfolk i 50-årene som ønsker å fortsette med styrketreningen. Vi trenger litt ekstra hjelp for å få fart på musklene. Jeg merker at jeg får mer utholdenhet av å ta dette, og det kan komme godt med når jeg spiller golf, også.
28 august 2016 kl. 12:07

Jan Christiansen

Jeg benyttet meg av muligheten til å få gratis prøver på Hyper Tone Force og Hyper Tone Excel. Jeg har tatt dem i omtrent en uke, men har ikke lagt merke til noen resultater foreløpig (jeg tror det er for tidlig å si noe sikkert).

Men jeg har ikke hatt noen bivirkninger heller, og det er jo et pluss.

Emballasjen var ikke noe å skryte av, men jeg regner med at det ikke har noe å si for muskelbyggingen, hahaha. Hvis de kunne gjøre noe med innpakningen, ville de gå fra å være firestjerners til å være femstjerners i mine øyne.
28 august 2016 kl. 13:00

Martin Skanke

DETTE ER MIN PERSONLIGE ERFARING/MENING, og er ikke nødvendigvis den samme som din:

Kosttilskudd er litt vanskelige å skrive vurderinger av. Noen tror at kosttilskudd er mirakelkurer på flaske, og har urealistiske forventninger. Men med mindre du går til legen hver 30. dag eller har tilgang til dittt eget laboratorium, er det vanskelig å kontrollere resultatene. Når det er sagt ... Dette tilskuddet er lett å ta, på grunn av standardstørrelsen på kapslene, men jeg liker ikke ettersmaken noe særlig. Jeg ble ikke oppblåst av å ta dem. Bilder og/eller video kommer snart! Jeg skal publisere en oppdatering når jeg er ferdig med flasken.
27 august 2016 kl. 17:53

Bjørn Tynvald

DET VIRKER. Har lagt merke til at jeg har mer energi utover dagen, spesielt når jeg trener. Jeg har prøvd å bli kvitt fettlaget rundt midjen for å få sixpack, og etter et par uker har jeg definitivt lagt merke til at jeg har mindre kroppsfett og mer markerte magemuskler. Jeg fikk dette produktet billig mot å gi en ærlig vurdering etter å ha prøvd det, og jeg må si det overgikk mine forventninger. Det øker testosteronproduksjonen, og samtidig blokkerer det produksjonen av østrogen. Fantastisk.
27 august 2016 kl. 16:27

Kåre Garby

Jeg trener 6 dager i uken, i et boot camp-miljø. Jeg er liten av vekst og har alltid vært på utkikk etter måter å få mer kroppsvolum uten å bli fet. Jeg bestilte gratis prøveflasker, og nå skal jeg gi min objektive, ærlige tilbakemelding.

Jeg har prøvd testosteronpreparater tidligere. De har gitt meg mer energi, men jeg har hatt problemer med å svelge pillene, de var enten for store eller for ekle. Kapslene fra Hyper Tone Force er mye lettere å svelge. Jeg har tatt dem i et par uker nå, og jeg har lagt merke til at jeg har mer energi og styrke når jeg trener.

Når jeg trener, trener jeg hardt. For å være ærlig tror jeg disse pillene har gitt meg et løft. Men det er vanskelig å si om det bare er jeg som presser meg selv, eller om det er pillene som virker.

Jeg synes dette er verdt et forsøk, spesielt for menn som er ute etter litt med energi/styrke. Jeg har store forhåpninger til at dette vil gi meg mer muskelmasse i løpet av de neste ukene. Lykke til! Gi det en sjanse.
27 august 2016 kl. 12:17

Geir Nordstrøm

MITT RÅD: Skaff dere en prøve før det er for sent. Forrige gang jeg så en av disse kampanjene gikk jeg glipp av muligheten, men kompisen min benyttet seg av tilbudet. Han bygget opp 5 kilo muskler, mens jeg fortsatt er samme størrelse som før. For en idiot jeg var, det var jo gratis! Denne gangen skal jeg gripe sjansen. Takk for ny mulighet.
27 august 2016 kl 12:33

Roar Dahl

Sykt, bro. Skal sjekke det nå
August 27, 2016 at 12:41 pm

Marius Godli

Jeg fikk gratis prøver – som takk føler jeg meg forpliktet til å gi min objektive tilbakemelding. Ta 2 kapsler om kvelden før sengetid, så er dette nok til 30 dagers forbruk, med 60 kapsler som er lette å svelge. Gir mer energi, øker sexlysten, senker østrogennivået og øker testosteronnivået. Størst utbytte og muskelvekst oppnås når det brukes i kombinasjon med et sunt kosthold og regelmessig daglig trening. Dette produktet er bra for middelaldrende menn som trenger et lite løft.
26 august 2016 kl. 09:09